Sekapur Sirih

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh, Salam Sejahtera dan Salam Perpaduan.

Segala puji dirafakkan kepada Allah, kerana dengan limpah karunianya dapatlah Kelab UMNO Yogyakarta melancarkan semula laman blog kami. Diharapkan dengan wujudnya laman ini, pengunjung dapat menyeluruhi perjalanan Kelab kami untuk masa-masa yang mendatang. Semoga usaha ini membuahkan kebaikan kepada semua.

Kepada ahli-ahli Kelab UMNO Luar Negara Cawangan Yogyakarta, khususnya, dan semua pengunjung yang bertandang ke laman kami, amnya, gunakanlah laman ini semaksimal dan sebaik mungkin. Sekiranya anda mempunyai sebarang kritik dan saran, bolehlah diajukan terus kepada pentadbir laman ini.

Salam Aidilfitri 1431H

Rabu, 8 September 2010

Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Di kesempatan ini, Kelab UMNO JOGJAKARTA ingin mengucapkan:
Mereka yang sedang mahupun akan memulakan perjalanan pulang ke kampung, berhati-hati di jalan raya. Ingatlah orang yang tersayang.


Bagi mereka yang sedang menikmati keriangan bersama keluarga dan yang tercinta, sentiasa ingatlah mereka yang serba kekurangan.


Bagi mereka yang jauh di perantauan, janganlah bersedih. Sentiasa ingat bahawa ini adalah berjuangan dan pengorbanan yang harus ditempuhi. Hubungilah keluarga yang tercinta di tanah air.


Marilah kita bersama-sama menikmati hari bahagia ini dan saling bermaaf-maafan sesama kita. Yang jauh dirapatkan, yang dekat dieratkan.


Salam Lebaran!

0 comments:

About This Blog

Aktiviti Yang Akan Datang

-

  © Blogger template Leaving by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP