Sekapur Sirih

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh, Salam Sejahtera dan Salam Perpaduan.

Segala puji dirafakkan kepada Allah, kerana dengan limpah karunianya dapatlah Kelab UMNO Yogyakarta melancarkan semula laman blog kami. Diharapkan dengan wujudnya laman ini, pengunjung dapat menyeluruhi perjalanan Kelab kami untuk masa-masa yang mendatang. Semoga usaha ini membuahkan kebaikan kepada semua.

Kepada ahli-ahli Kelab UMNO Luar Negara Cawangan Yogyakarta, khususnya, dan semua pengunjung yang bertandang ke laman kami, amnya, gunakanlah laman ini semaksimal dan sebaik mungkin. Sekiranya anda mempunyai sebarang kritik dan saran, bolehlah diajukan terus kepada pentadbir laman ini.

Pilihan Raya 2010/2011 - Penamaan calon

Ahad, 26 September 2010

Salam.

Kelab UMNO Jogjakarta akan mengadakan Majlis Pilihan Raya Sessi 2010/2011 dalam masa yang terdekat. Sehubungan dengan itu, majlis penamaan calon Presiden, Timb Presiden serta 9 ahli Majlis kerja akan diadakan pada tanggal 1 oktober 2010 (Jumaat) pada pukul 6.00-7.30 malam bertempat di E44 Pogung Baru, Jogjakarta.

Sesiapa yang ingin bertanding bagi merebut jawatan tersebut, diharap dapat menghadirkan diri bersama sekurang-kurangnya seorang pencadang dan seorang penyokong. Mereka yang mendaftar selain dari masa yang ditetapkan, TIDAK LAYAK untuk bertanding.

Segala pemberitahuan serta syarat-syarat kelayakan calon yang ingin bertanding akan diberitahu dalam post yang akan datang.

Sekian, Terima kasih.


0 comments:

About This Blog

Aktiviti Yang Akan Datang

-

  © Blogger template Leaving by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP