Sekapur Sirih

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh, Salam Sejahtera dan Salam Perpaduan.

Segala puji dirafakkan kepada Allah, kerana dengan limpah karunianya dapatlah Kelab UMNO Yogyakarta melancarkan semula laman blog kami. Diharapkan dengan wujudnya laman ini, pengunjung dapat menyeluruhi perjalanan Kelab kami untuk masa-masa yang mendatang. Semoga usaha ini membuahkan kebaikan kepada semua.

Kepada ahli-ahli Kelab UMNO Luar Negara Cawangan Yogyakarta, khususnya, dan semua pengunjung yang bertandang ke laman kami, amnya, gunakanlah laman ini semaksimal dan sebaik mungkin. Sekiranya anda mempunyai sebarang kritik dan saran, bolehlah diajukan terus kepada pentadbir laman ini.

Mohon Maaf

Jumaat, 23 Oktober 2009

Maaf atas kesulitan dan keterlambatan kami dalam mengemas kini aktiviti-aktiviti dan data-data kelab. Segala kesulitan amat kami kesali.

Kami juga ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada anda semua yang menyokong dan sentiasa mengambil tahu akan blog rasmi kami ini. Segala komen, pandangan, nasihat serta kritikan yang membina amat kami alu-alukan.

Semoga ukhwah kita tersambung dan perjalanan kita di bumi asing ini dapat dilalui dengan mudah dengan adanya kebergantungan dan kesefahaman antara kita.

Salam mesra.

Apa yang penting? KERJASAMA :)

0 comments:

About This Blog

Aktiviti Yang Akan Datang

-

  © Blogger template Leaving by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP